Sağlık Bakanlığı 10 Bin Memur Alımı Yapacak

 Sağlık bakanlığı her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce personel alımı yapıyor. Bazı söylentilere göre Sağlık bakanlığı 10 bin kişilik memur alımı yapacak. Sağlık bakanlığı büyük şehir hastaneleri için alınacak personellerde KPSS şartı aramayacak. Hep söylemişizdir sağlık sektöründe işsizlik olmaz. Gerek kamu hastaneleri gerekse özel hastaneler çeşitli sağlık kadrolarında binlerce kişiye iş olanağı sağlıyor.

memur-alimi
Sağlık Bakanlığı Personel Alımları

 Son günlerde yaşanan başarısız darbe girişiminin ardında kamu kurumlarındaki hainlerin tavsiyesi ile binlerce kişilik kadro boş kalacak. Sadece Sağlık bakanlığında değil diğer onlarca kurumda memur alımlarına hız verilecek. Sitemizdeki memur alımı ilanları kategorimizi takip ederek güncel iş ilanlarına ulaşabilir sizde kamuda memur olma
şansı yakalayabilirsiniz.

 Aşağıdaki yorum bölümünden başarısız darbe girişimi ve ardında bıraktığı izler hakkında düşüncelerinizi bizimle paylaşabilir, atılan memurların ardında doğacak yeni kadroları ve tavsiyelerinizi yazabilirsiniz.

10 yorum:

  1. bizim neden memur olamadığımız belli

    YanıtlaSil
  2. Kpss siz almayacaksanız milletin o kadar çalışması boşa gidecek gerçekten niye bu kadar az memur var belli taşeronlar yüzünden bizim hayatımız kayıyor.

    YanıtlaSil
  3. Başkomutan Recep Tayip Erdoğan a planlanan adi saldırı Ve sözde darbeciler Türk milletinin yürekli cesur ve bir bütün halkı tarafından çok iyi bir şekilde püskürtülmüştür fetöcular yargıya hesap versin şimdi ekmeğe ihanet ettikleri için müebbet yesinler

    YanıtlaSil
  4. Yüce Türk milleti darbeyi püskürtmüştür şehitlerimize ALLAHTAN rahmet ailerine sabır diliyorum.

    YanıtlaSil
  5. iyide arkadaş nerden başvurucaz nasıl başvurucaz net bilgi yok böylede olmazki

    YanıtlaSil
  6. Kpss şartı yok peki ne gerekli

    YanıtlaSil
  7. Lise mezunuyum işe ihtiyacım var bilgilerinize arz ederim 0545 219 55 92

    YanıtlaSil
  8. lise mezunuyum işe ihiyacım var yardımcı olursanız sevinirim 05356833554

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı ve Düşüncelerinizi bizimle paylaşın.