Adalet Bakanlığı 800 İcra Katibi Alımı

 Adalet bakanlığı 2016 personel alımı rakamının binleri geçeceğini daha önce sitemizde duyurmuştuk. 2 Bin 954 yeni personel alımı yapacak bakanlık 800 kişilik icra katibi kadrosunu ayırmıştır. İcra katibi olmak isteyen arkadaşlar sitemizde yayınlanan Adalet bakanlığı memur alımı ilanından başvuru şartlarına ulaşabilirsiniz. Hemen aşağıda yayınladığımız İcra Katibi alımı şartları ve başvuru için gereken belgeler ile sizde Adalet bakanlığı memuru olabilirsiniz.

icra-katibi-is-basvurusu
Adalet Bakanlığı 800 İcra Katibi Alacak

İcra Katibi Alımı için istenen şartlar.


– Türk vatandaşı olan adaylar,
– En az lise mezunu olan adaylar,
– Uygulama sınavında ve sözlü sınavda başarılı olan adaylar,
– Yapılan denetimler sonucunda, hakkında
düzenlenen raporların olumlu olması,şartlarını taşımaları gerekmektedir.
– Bakanlık merkez veya taşra kadrolarında fiilen en az bir yıl zabıt kâtibi olarak görev yapmış olmak, (müracaatta bulunacakların asîl memurluğa atanma tarihinden itibaren fiilen 1 yıl süre ile zabıt kâtibi olarak görev yapmaları gerekmektedir

Başvuruda İstenilen Belgeler:


– İcra kâtipliği sınavı başvuru formu ile birlikte sınav birimine veya sınav evrakının ilgili sınav birimine gönderilmesi için mahalli Cumhuriyet başsavcılıklarına müracaat edeceklerdir.
– Mahalli Cumhuriyet başsavcılıkları aracı kılınarak sunulacak başvuru evrakı, masrafı ilgilisinden alınmak suretiyle aynı gün DYS üzerinden ve fiziki olarak acele posta servisiyle (APS) ilgili sınav birimine gönderilecektir.
-Adaylar sınav izni verilen mahallerden yalnızca birine başvuru yapabileceklerdir. Görev yeri dışında farklı bir komisyon bünyesindeki mahal için de başvuru yapılabilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı ve Düşüncelerinizi bizimle paylaşın.