Kpss memur alımı başlamak üzere.


bugünlerde kpss sonuçları açıklanmak üzere.demek oluyorki yakın zamanda kamu alanındaki eksikler ortaya çıkacak ve kpss sonuçlarına göre alımlar başlayacak.benim tahminime göre agustos ayının sonu ile eyluk ayı ortaları tercihler başlar.bu siteden tum duyrular yapılacaktır.bilginize.

2 yorum:

  1. Arkadaşlar bu dünya için çalışırken birazda öbür dünya için çalışmak gerek. Cennet ucuz değil cehennem lüzumsuz değil önünüzde korkunç bir ateş ve kabir azabı var namaz kılın kuran ahlakını yaşayın. Şüphesiz ayetlerimizi inkar edenleri biz ateşe atacağız derileri yanıp döküldükçe azabı tatmaları için onların derilerini yenileyeceğiz Nisa 56. ahirette insanlar bütün herkesi ve kendi ailesini fidye olarak verip kendisinin kurtulmasını ister.

    YanıtlaSil
  2. sen diyorsun öbür dünya için çalış ama biz den ekmek bekleyen var biz senin gibi degilizki ben keşke ölsemse kurtulsam diyorum duygu sömürüsü yapmıyorum 2004ten beri kpssye giriyorum düz lise mezunuyum bilgisayar sertifikam var ama atanamıyorum keşke ölsemde kurtulsam diyorum benden ekmek bekleyen var çalış diyen var ama iş yok 79 aldım 2008 kpssden ama atanamdım bana dua edin bari atanayım o kadar ahireti düşünüyorsunuz bari başkasınada faydanız olsun sevap kazananın

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı ve Düşüncelerinizi bizimle paylaşın.